Restaurang Tre Valv

Välkommen till Restaurang Tre Valv i Stockholm. Här kan du njuta av vällagad mat i en unik 1400-talsmiljö.

På Järntorget i Gamla stan i Stockholm, i en fantastisk byggnad från 1400-talet, hittar du restaurangen Tre Valv. Vi välkomnar alla som vill njuta av god och okomplicerad mat.

Det är en väldigt speciell känsla att gå in i de historiska lokalerna med anor från tiden då Stockholm var ungt. Järntorget var ett livligt torg fullt av kommers och huset där Tre Valv ligger var på den tiden en skeppshandel. Restaurangen är vackert renoverad med bevarade tegelväggar, djupa stenvalv och vackra dekorationer.

Ha julbordet hos oss!

Varje år dukar vi upp ett traditionellt julbord med alla våra älskade rätter. I år är vi glada att kunna servera recept från kocken Roy Nader, känd från sin medverkan i TV-programmet Sveriges Mästerkock.

Julbord 2020

Stora sällskap

Restaurangen har plats för 150 sittande gäster fördelade på en stor matsal, två mindre valv och ett källarvalv. Sommartid finns det också 50 platser på uteserveringen.

De gamla valven, de två mindre valven och hela restaurangen kan bokas för evenemang och konferenser. Projektor, storbildsskärm och annan utrustning finns tillgänglig. De mindre valven har plats för 30 gäster var och källarvalvet rymmer sällskap på upp till 60 personer.

Se vår trerättersmeny för större grupper nedan.

Trerättersmeny Buffé

Menyer

God vällagad mat

Vi serverar svenska och internationella rätter – alltid med vår egen kärleksfulla touch i recepten.

Välkommen att njuta av svenska klassiker och goda kötträtter direkt från grillen.

À la carte-meny

Hitta till oss

Tre Valv ligger vid Järntorget i hjärtat av Gamla stan. Det är bara att gå en liten bit in på Järntorget så kan du inte missa oss. Järntorget 83, 111 29 Stockholm 08-24 24 30 info@trevalv.se

Järntorget 83, 111 29 Stockholm