Vällagad mat i unik 1400-talsmiljö

Restaurang Tre Valv hittar du på Järntorget i Gamla stan i Stockholm. Här kan du njuta av god och okomplicerad mat i en vacker byggnad från 1400-talet.

Gamla stan är Stockholms historiska centrum med anor från 1200-talet. Och att historien sitter i väggarna känner du när du kommer i vår restaurang – det är en speciell känsla att befinna sig i den här unika miljön med kulturminnesmärkt inredning. Slå dig ner bland bevarade tegelväggar, djupa stenvalv och vackra dekorationer, antingen i vår stora matsal eller i något av de tre valven. Sommartid har vi även en uteservering med ett av Stockholms bästa lägen.

Vi serverar både lunch och middag och på menyn finns något för alla – såväl svenska klassiker som internationella smaker. Napolitanska pizzor, kött direkt från grillen, fiskrätter, pasta, vegetariskt och mycket annat. Allt lagat från grunden på bra råvaror och med en stor portion kärlek.

Varmt välkommen till Tre Valv!

Ha ert julbord hos oss

Varje år dukar vi upp vårt traditionella julbord med alla våra älskade rätter – alltifrån klassiker till nya spännande smakupplevelser. I år är vi extra glada eftersom vi får finbesök av Roy Nader, känd från Sveriges Mästerkock där han briljerade med sin kokkonst. Roy är en sann matentusiast och kommer att se till att årets julbord blir något alldeles extra.

Julbord 2020

För både små och stora sällskap

Både de två mindre valven på entréplan, källarvalvet och hela restaurangen kan bokas för evenemang och konferenser. Projektor, storbildsskärm och all annan utrustning ni kan behöva finns tillgänglig. De mindre valven har plats för 30 gäster var och källarvalvet rymmer sällskap på upp till 60 personer. I källarvalvet kan ni dessutom sitta helt privat med egen bar, toalett, garderob och musikanläggning.

Se vår trerättersmeny för större grupper nedan.

Trerättersmeny Buffé

Menyer

På Tre Valv kan ni njuta av god vällagad mat och på vår meny finns det något för alla. Vi serverar både svenska och internationella rätter – alltid med vår egen kärleksfulla touch i recepten. Njut av napolitanska pizzor gjorda i specialugn, kött direkt från grillen, fisk, pasta, och vegetariskt.

À la carte-meny

 

@restaurangtrevalv

 

Instagram has returned invalid data.

Hitta till oss

Tre Valv ligger vid Järntorget i hjärtat av Gamla stan. Gå en liten bit in på Järntorget så kan du inte missa oss.

Järntorget 83 111 29 Stockholm

08-24 24 30 info@trevalv.se

Järntorget 83, 111 29 Stockholm